Jdi na obsah Jdi na menu
 

Redsiro - Braník

31. 5. 2011

V sobotu ráno stálo podnapilé Redsiro čelem namáhavé překážce...V boji o titul se nám postavil do cesty houževnatý Braník. Tento zápas přinesl mnohá specifika, to nejvýznamnější byla absence 3 hráčů sestavy včetně hvězdy hostujícího týmu Dohnala.
Gažar byl na šichtě a Pečenka nemohl nastoupit pro déšť (rostál by), proto jsme se na místě rozhodli, že musíme použít tajnou zbraň a to taktiku!!
Od začátku utkání jsme nebyli týmem který diktoval tempo, ale v náš prospěch hrálo to, že ho nediktoval ani soupeř. Vlažný začátek narušil rychlým výpadem rychlík Kříž, který se pomalu ale jistě zabydlel na místě ostrostřelce. 1:0. Po sléze potvrdil znovu svou velikou formu z předešlých utkání a opařil Braník po druhé z velkého úhlu a redsiro vedlo 2:0. Tento stav však netrval dlouho a soupeř udeřil také jak jinak než z breaku umístěnou střelou mezi nohy překvapil hvězdu Redsira brankáře Horvátha plešatý útočník a snížil na 1:2. Tento stav však taky netrval dlouho a hosté opět zaútočili jak jinak než z protiútoku, když dalekonosný výhoz golmana zpracoval osamocený Klein, posléze předložil Váňovi a ten se v těchto situacích nemýlí.
Soupeř však stihl opět bleskově snížit, tentokrát ze standartní situace. Po dlouhém autu zapadl balon k domácímu útočníku a z nemožneho úhlu to prostě nějak narval hlavou a rozhodl o tom, že do kabin se šlo s výsledkem 2:3.
O přestávce se Redsiro rozhodlo po nečekaném vedení k plánu B s kricím názvem "Beton", chvála patří hlavně bekům Kleinovi a Panáčkovi, kteří odehráli celý zápas bez střídání. V druhém poločase se hrálo velmi opatrně a přespříliš se toho nedělo. Za zmínku jen stojí rozestoupení zdi při přímem kopu, který golman Redsira zpacifikoval. Už už se přehecevané redsiro radovalo z výhry, když nešťastně podklouzl 2 minuty před koncem na mokrém povrchu Klein a domácí se přece jen zaradovali i po 3. a srovnali na konečných 3:3. Velmi zajímavá byla pogólová reakce domácích, kteří na sebe naskákali jakoby vyhráli při nejmenším Olympiádu, avšak i to dokazuje bojovnost a nasazení našich hráču v tomto zápase!
Jak jsem řekl již na hřišti, chválím absolutně všechny hráče! Jmenovitě Panáček, Klein, Kříž, Váňa, Kubeš za jejich nasazení, takhle to hoši vypadá, když se tam dá srdce. Doufám, že jsem to neviděl naposledy!I když jsme "ztratili" bod stále máme reálnou šanci nejen na postup, ale i na titul tak si ponechte bojovnou náladu a ve čtvrtek hurá na DHL!!!!!!!!!
 
Vito Mannone
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ok

(Adam, 31. 5. 2011 19:20)

Dobrý chlapi, za výkon, podle výkladu Vita, Vás teda chválím, za bod jen půl chvály:-D doufám že to předvedete i ve čtvrtek a že jim natrhneme prdele!!!;-)

Re: Ok

(jury, 31. 5. 2011 23:22)

škoda noo ,ale remiza byla spravedlivá ,ted se bude lámat chleba ,budme připraveni :)

 

 

Fotoalbum


Poslední fotografie


Archiv

Kalendář
<< červenec / 2022 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 31749
Měsíc: 407
Den: 8